المستودع الرقمي في جامعة الإخوة منتوري قسنطينة 1

Amélioration du rendement de production de la levure de boulangerie produite à la levurerie Eriad Bouchegouf

عرض سجل المادة البسيط

dc.contributor.author BENHlZIA Yacine
dc.contributor.author TOUZI ABDELKADER
dc.date.accessioned 2022-05-24T08:47:23Z
dc.date.available 2022-05-24T08:47:23Z
dc.date.issued 1993
dc.identifier.uri http://depot.umc.edu.dz/handle/123456789/4509
dc.description 90 f.
dc.description.abstract Bakery yeast production study is presented using molass as a substrat (75% beat molass and 25% cane molass. In this context , we clarified the substrat and determined an optimal productive medium at 10°Bg. We have studied the different production methods ; and concluded that the laboratory conditions are more advantagous. The generation time has been 2h 30mn, with a yield of 11,58. We obtained a final dry matter of 23,40%, with a protien content of 40% and 'an efficiency of 1225 Cm3 of C02.
dc.language.iso fr
dc.publisher Université Frères Mentouri - Constantine 1
dc.subject Biologie
dc.title Amélioration du rendement de production de la levure de boulangerie produite à la levurerie Eriad Bouchegouf
dc.type Thesis
dc.coverage 01 Disponible salle de recherche 02 Disponibles au magasin de la bibliothèque centrale


الملفات في هذه المادة

الملفات الحجم التنسيق عرض

هذه المادة تظهر في الحاويات التالية

عرض سجل المادة البسيط

بحث دي سبيس


استعرض

حسابي